Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lär dig knipa igen



om jag kunnat
skulle jag
kastat min tunga..
klippt den i små bitar
aldrig använt den idag

om jag låtit dagen gå..
utan att hälsa på..

om jag bara
fick mina ord
bli osagda..

skulle jag slippa
se lidande
i ögat mitt emot..

inga ord
som förlåt
hjälpte..

vad tänkte jag på..

hur kunde jag
obesvärat
bara låta
min mun gå på..

ånger bäddar
mig till natten..

med orden

- vad har jag gjort

~~~

men det värsta är
jag är inte ensam
om att vara ledsen

helt i onödan


bara på grund av
sagda ord
så orelevanta




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 442 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-01-10 00:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det finns en bok med titeln 'Håll käften och var söt'. Tänk om en skulle våga sig på att läsa den, utan att bli som alldeles mörkrädd.
2014-08-04

  Carl Mikael Fäldt
Klokt-djupt-vackert!

Tycker jag!
2014-02-01

  ResenärGenomLivet
Mycket jobbig känsla...men en bra dikt till påminnelse åt oss alla...
2014-01-17

    ej medlem längre
så jobbigt, så förståeligt att ibland blir vissa ord sagda i onödan, väldigt bra skaldat dock.
2014-01-16

  Linda CH VIP
Du beskriver väl en så jobbig situation jag känner igen!
2014-01-13

  Tess74
Ärligt och äkta! Tror vi alla kan känna igen oss
2014-01-13

  ULJO
Väl förmedlat
2014-01-13

    Anachronism
En solid dikt som är rakt på sak, varken mer eller mindre.
2014-01-13

  Carl Mikael Fäldt
Om alla kunde reformera sig som du beskriver-vore vi en enhet,vi levande!

Du skriver dramatiskt och minst sagt angeläget-tycker jag!
2014-01-11

  Carina Bendix
Starkt och berörande skrivet.
2014-01-10

  Lärling
Berörande och igenkännande.
2014-01-10

  Lars Hedlin
JA den känslan får man sen leva med...kramar
2014-01-10

    ej medlem längre
Helt rätt. Bra tanke
2014-01-10

    ej medlem längre
Berörande text med närvaro och vässad penna.
2014-01-10

  Teresia Ridell
Känns igen den känslan..usch.. Väl förmedlat med en känsla som går att ta på..
2014-01-10

  Sofhia Wirström
berörande rader
som griper tag i ens inre
bra fångat
sådär kan man känna
i livet

2014-01-10

  Rozsi.kovacs

Jag ibland hoppar grodor ur mun
det värsta är att orden bär sådan
makt och gör det så svårt att ta tillbaks.. Men tiden läker
2014-01-10

  Fem hjärtan VIP
Du fångar känslan bra här..! Berör!
2014-01-10

  Maria Sundelin VIP
Bra om hur lätt det är att vara efterklok
2014-01-10

  Angel of love
Den kändes och berörde, kram vännen <3
2014-01-10

    ej medlem längre
den berör..
2014-01-10

    ej medlem längre
smärtsam läsning, jag förstår din känsla - bra fångat..
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler