Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borttappad.


Du kliver mig på tårna.

Vi dricker vin ur halvfulla kristallglas och tjuter åt sanningens lögn.
Vi badar nakna, i sjön utanför ditt sommarhus, hand i hand.

"Sorrynotsorry" viskar du i mitt öra.
Jag fattar.

Tjejen bosatt i mörkret.
En explosiv kärlek att bortförklara.

Vill du vara vittne?

Mångtydiga nattsvärmar av känslor anfaller sängen
vi svettat sönder lakanen på.

Du och jag.

Inslag av rosdoft och din ljumma värme
när sömnen hittat fel.

Jag har gått miste om alla mina medvetna vinster,
och jag har förlorat.

Förlorat mig,
i dig.




Fri vers av tjejen98
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98