Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRFÖRARE

härförare

utövande

inflytande

härförare

ledaransvar

banbrytande

en frontfigur

ledargestalt

vart bär det hän?

dimman är tjock

krutrökens doft

stickande frän

 

 

 

 

hand satt till plog

en väg att gå

ett mål att nå

se dig ej om

så att du sen

redo kan stå

härförare

bär orden frukt?

bär stråna ax?

upplåt din mun

tungor av eld

snart är det dags

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP