Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013


Trots allt

 

 

 

egentligen
om jag ska vara riktigt ärlig
så vill jag be dig
att skita i honom

för han ger dig inte
det du förtjänar
men samtidigt
som jag vill ge dig allt
och lite till
så har jag
ingenting

bara mitt sketna hjärta
och kärleken det besitter
men det här är ju ingen saga
enbart kärlek räcker inte till
inte i verkligheten

så trots att jag inte vill något hellre
än att få hålla dig i min famn
att få vakna bredvid dig
varje morgon
och se hur vacker du är
utan smink

så kommer det aldrig att bli så
för jag har ingenting
detta är anledningen
till att jag biter mig i tungan

för han är nog bättre än mig

trots allt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-12 02:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert en kärlek som är generös...
2014-01-26

  Maria Sundelin VIP
Kärleken är vacker, ibland bister och svår
2014-01-18

  axveronika
heja dig
2014-01-17

  Kajsa Karin VIP
Du har ju allt! Kärleken kan du ta med dig vart du än går! Lycka till!
2014-01-14

  Carina Bendix
Kärlek är viktigare än allting annat. Har man ett hjärta som kan älska så är man enormt rik! Då har man ALLT!
2014-01-12

  Angela Bohlin VIP
Så länge det finns kärlek... så finns där hopp
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP