Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD hjälp mig!

Gud jag överlevde attacken
nu letar jag efter tecken
Vill att du visar mig vägen
till den rätta vägen

Vill inte förgiftas
av dåliga människors karisma
Springer nu som en fegis
för att undvika deras bevis

På att jag är lika ynklig som dem
kan inte erkänna mig som dem
Hjälp mig att få kraft
till att förstå min inre makt

Så att jag använder den rätt
utan att tänka på min efterrätt
Jag vill se dig i ögonen känna mig rättfärdig
den dagen du förhoppningsvis kallar mig till dig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 4156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-12 08:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rättfärdig är jag genom tro som en frukt ej känsla.
2014-01-12

    ej medlem längre
Berörande fin bön
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP