Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=864353


ÅTER TILL NEHEMJA

växa bort från

växa ur

distansera

bygga mur

slev och svärd mot

synd och värld

denna mur är

mödan värd

 

 

Ordets skyddsmur

Andens värn

hård som flinta

starkt som järn

frihet, fasthet

i union

kraft från Gud

den Högstes tron

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/1 2014

 

Sakarja 14:9




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 11:43



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark text stark tro
2014-01-12

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-01-12

  Stefan Albrektsson
Mycket snyggt Larz! Särskilt tilltalad blir jag av de fyra första radernas kraft.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP