Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST

Rosens röda blad

berusande kärleksdoft

lockar mannens lust




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-15 16:41



Bookmark and Share


  Eliza-69
Vackert
2014-01-16

  Alicia Stenfors
Rätt! Och märk att det är bara utsida som räknas, trots allt som säges.
2014-01-15

  Lars Hedlin
En av många lockelser! ;)
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP