Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restaurangbesöket

Maten var inte gastronomisk,
men notan var astronomisk,
så man kan säga att den var
saftigare än biffen.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-20 15:51



Bookmark and Share


  Connie
Finurliga ordvitsar du har ;)
2014-03-01

  ResenärGenomLivet
Tycker dina ord stämmer så bra...för det mesta...snyggt skrivet...
2014-02-23

  Marianne Räf
Jamen, säj - hur kan resturangen
överleva, med svinpriser på skitmat?
Bara undrar! Men du är kul som vanligt
2014-02-22

  Lars Hedlin
JA ibland får man nästan hicka av notan!
2014-02-21

  Rise Little One
det känns som en kniv i ryggen när notan landar i handen...
2014-02-20

  Maria Sundelin VIP
Det blir radhusentrcotte efter det besöket då gissar vi på.
2014-02-20

  Ingrid Trolle
iskiga restauranger
bör undvikas.
Rolig text om misslyckat
besök
2014-02-20

  Ponkla
Riktigt kul, bra skrivet!
2014-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det bli
de ger notan till
en, en extra energi!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck