Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDRÄGERI

Bedräglig skönhet

spelar på hjärtats strängar

sjunger falskt i dur




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-18 16:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
MAn kan aldrig veta vads som dväljs och döljs bakom....
2014-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Är det ansiktslyftningar som åsyftas?
2014-01-18

  Petter Wingren
Vad är skönhet? Det öppna Hjärtats musik, ren utan baktankar
2014-01-18

  knappen
himla-fint
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP