Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=9nI-jW5fAVI


PSYKOSOCIAL KLAUSTROFOBI

trängd och kränkt

i din ensamhet

stängd och sänkt

i en lägenhet

ängslig själ

här har du varit förr

vem vill väl

när du har stängt din dörr?

 

 

vissa nerver

sitter utanpå

lerkärlsskärvor

andra trampar på

psykosocial

klaustrofobi

en så liten värld

du lever i!

 

 

 

 

iggy sjunger ut

om tvångströjan

det gör honom

till en ärlig man

du är inte ensam

i din kamp

fastän utlämnad

åt övertramp

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-22 18:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och mycket tänkvärt skrivet.
2014-01-22

  Teresia Ridell
Bringer fram gamla minnen..om sent åttiotal..Roskildefestival..med Iggy Pop på scen och världens trängsel och panik..och en ankel som blev blåtrampad och toksvullen (som en blå tennisboll fastnat jämte "knölen").. Ja jag gillar hela texten och andemeningen och känslan i den är underbar !!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP