Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är viktigast, tillfrågades mannen vars liv snart är över? "Kärlek och respekt", svarade han.


Livet


Gestaltar sig
vare sig vi vill
eller inte

Vi står på scenen
på ett eller annat sätt

Endast de goda drömmarna
har bäring

Den andra sorten
kan tolkas vara
ett slags läxor

Blickar jag ut
över svallvågorna




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 00:51



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text signalerar livserfarenhet och det gillar jag.
2014-03-07

  Marianne Räf
Fick en kick av dina
kloka ord, här!
Tack!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST