Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton

Tankar lätta som snödun
virvlar rakt in i min själ.
Vintervita-
nästan genomskinliga.
Träffad av tonen i dina ord
-jag svävar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-28 19:39



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusigt
2014-01-31

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-01-29

  Nina.H
Upplyftande.. jag svävar
med i tanken! Fin känsla som
du lyckats förmedla med få ord!
2014-01-29

  Eliza-69
Vackert
2014-01-29

  anits VIP
Fina känslosamma rader.
2014-01-29

    ej medlem längre
underbar känsla i dina ord..
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP