Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktion

En gång sa någon åt mig att förstöra det som förstör mig,
så jag förstörde mig själv.




Fri vers av Ellen N
Läst 519 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-29 23:18



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Igekännande känsla.
2014-08-11

  Nolltillhundra
Woooow!!! Så sjukt jkla bra. Asså åh.
2014-04-13

    Omedvetandet
Wow!
Det där är så klockrent!
Det stämmer in på så många, du sätter ord på det svåra och förbjudna, snyggt.
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N