Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stadssceneri. (Fiktiv ort).


I Ytterdal



Turister kuskar runt
i staden Ytterdal.
Jag mötte en hel bunt.
En mina stålar stal!

Det hörs Propaganda
emot att ha långt hår -
och mot att lugnt vandra
med mockasiner på!

Under broarna, där,
har många sovit ut,
och haft sig en Affär -
tills dess natten tog slut.

I Centrum lyser det
av blå och vit neon.
Ungar smaskar på 'klet'-
efter ett Sparbanksrån!

Mycket folk i Parken;
en vanlig lördagskväll.
Nånn loska på marken.
Och, sen hördes en SMÄLL!

-Samma terrorister,
som härjar - här som där!
-Sätt dem fast i klister!,
mumlade Sankte Per.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-01 21:34



Bookmark and Share


  ULJO
Så bra du skriver och dina rim sitter som en smäck
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf