Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. liten har blivit stor, här är hon sex år.


Jag hörde på radion

  

jag hörde på radion i morse

att det ska bli mulet i hela vårt

område

 

kunde inte riktigt tro på det

när jag såg solen

långt där borta i horisonten

försöka spräcka molnen

för att ge oss sol ljus och glädje

 

tyvärr det var en önskan

som försvann nu hänger molnen tunga

utanför mitt fönster

 

känner glädje ändå

det är plusgrader ute

det ser ut att vara bra sparkföre

så det blir att ta en sparktur

till den gula brevlådan

lägga på ett födelsedagskort

till mitt näst yngsta barnbarn

som på onsdag fyller tolv år

 

jag tycker det var nyss hon föddes

kom till världen med stor glädje

mitt i alla tråkigheter

som hopade sig då

 

anits 3 februari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-03 13:25



Bookmark and Share


  ULJO
En text som piggar upp i det gråmulna vädret
2014-02-06

  ResenärGenomLivet
Det var nog längesen vi hade en januari som var så gråmulen...tur att det finns trevliga texter att läsa då...
2014-02-06

  Lars Hedlin
Mycke fint!
2014-02-04

  Eva Helene VIP
Ett nyfött barnbarn fick skapa balans i tillvaron i en mörk tid.
Ljuvlig bild på den soligt leende flickan!
2014-02-04

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fint!
2014-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag kände glädje då jag kom ut till busshållplatsen efter jobbet och kunde konstatera att ännu klockan halv fem var det förhållandevis ljust ute.
2014-02-03

  Ljusletaren
Alla dagar med små guldkorn är värda att ses fastän det är grått ute *ler* Så söt tjej! /kram
2014-02-03

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP