Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fyller 1!

Idag är det precis ett år sedan jag
blev medlem här på poeter.se.

Det enda jag ångrar är att jag
inte gått med tidigare.

Tusen tack för att ni gjort mitt
första år till en underbar tid!




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-07 15:32



Bookmark and Share


  Nina.H
Grattis! :)
2014-02-14

  Rise Little One
Grattis på ettårsdagen M-san :)
2014-02-13

  Lars Hedlin
Tack själv för att du finns och förgyller med dina vackra alster och hoppas det blir många många år till ;) kram
2014-02-09

  Eva Helene VIP
Grattis en dag i efterskott! Och grattis till oss, som får läsa dina texter!
2014-02-08

  Carina Bendix
GRATTIS!! :) Och tack detsamma!
Jag fyller 1 år om ca 10 dagar..;)
2014-02-08

  axveronika
Like
2014-02-07

  Ponkla
Dan är kommen, Dan fyller ett!
Första året på poeter.se avklarat!
Poesisällskap, medföljer fingersvett!
Vi vill se mer av dig, håll inget sparat!




2014-02-07

  Hon kallar sig poet VIP
Hi hi, fira ettårsdagen, med en söt text :) Viktigt att komma ihåg födelsedagar...
2014-02-07

    ej medlem längre
Grattis på ettårsdagen, ha en fin kväll..
2014-02-07

  Maria Sundelin VIP
Grattis. Förstår dig
2014-02-07

    ej medlem längre

Stort grattis ...
2014-02-07

  Marianne Räf
Grattis till 1-året!

2014-02-07

    ej medlem längre
Gratulerar till 1 år, jag är exakt en vecka äldre på Poeter.se
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck