Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/massbruk.....


W O R D A H O L I C























jag är beroende;







jag är storkonsument





av ord;





egna eller andras









en dag utan DN




och jag får svår abstinens




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 381 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-02-04 14:25



Bookmark and Share


  Federico Romano
Att kunna tala!
Många har dött för att dom har talat, det är värt att dö för säga sin åsikt, ofta..
2014-02-21

  Ingrid Trolle
Härligt!
2014-02-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-11

  LenaJohansson VIP
bra!
2014-02-11

  Anya VIP
Jaa vad gjorde man utan orden???
2014-02-09

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!



(Där får du tre nya ovan!)
2014-02-05

  Yrre VIP
Ja, finge jag inte läsa minst en bok i veckan blir jag rastlös haha
2014-02-05

    ej medlem längre
Jag kan bara erkänna att jag delar ditt massbruk. Alltid spännande att läsa dina ord.. som jag gärna brukar varje dag:-)
2014-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
O j då
R akt så
D et är för
! oss två!
**********
2014-02-04

  Mats Henricson
Om jag inte skrev så blev jag helt...."skev"......
2014-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bravissimo! Jag får av Poeter...
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden