Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakterie



mitt barn
mitt hjärta

mitt stora hopp

min förtvivlan
utan gränser

vilken värld
befinner du dig i?

där du ligger på ett sjukhus
i sängen och sover

jag vakar över dig
jag ber Gud
om kraft till dig mitt barn
min älskade ängel

så du snart vaknar upp
från ditt lidande

jag ser din rädsla
blandat med styrka
och ilska
att inte kunna
göra dig förstådd

jag känner din smärta
vill hjälpa dig
men kan inte nå dig

för som skydd
har hjärnan kapslat in sig själv

så oförmögen är du att tala
och ge utryck för vad du önskar

mina tårar
min längtan
efter min dotter
är enorm

sådan är sanningen
om hjärnhinneinflammation
skapad av en bakterie så elak

sådan är sanningen
om en väntan fylld av ångest
av ovisshet om framtiden
för min älskade dotter




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 356 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-05 21:42



Bookmark and Share


  Lärling
Varm kram!
Fint och ömt skrivet!
2014-02-07

  Lars Hedlin
Som förälder så förstår jag frustrationen och känslan! Sänder er värme och energi! kram
2014-02-07

  Fem hjärtan VIP
Sänder mina tankar och massor av styrkekramar!! Hoppas att hon fort blir frisk!!
2014-02-07

  Carl Mikael Fäldt
Liv
2014-02-07

    ej medlem längre
Kramar till er båda!
2014-02-06

    Skaldekarl
Har också varit där; hade till och med hallucinationer. Men det gick bra. Håller tummarna!
2014-02-06

  axveronika
Ua. Jag förstår textjaget. Har också haft en dotter med hjärnhinneinflammation. Det gick bra
2014-02-06

  ResenärGenomLivet
Så starkt och utlämnande skrivet... orden känns...tänker på er båda...
varma kramar...
2014-02-06

    ej medlem längre
Jag förstår dig så väl för jag hade själv denna sjukdom som väldigt ung - styrkekramar till dig..
2014-02-06

  Angel of love
Väldigt stark och berörande text, en fruktansvärd sjukdom.
Skickar krya kramar och styrka till er båda.
Hon är ung och stark <3
2014-02-06

    ej medlem längre
Fy fan Agneta! Jag känner din oro, din lidelse för din dotter. Maktlöshet att inte veta eller kunna göra något är hemskt! Stor kram till dig i denna förtvivlan/M
2014-02-05

  aol
gripande starkt skaldat vännen,
2014-02-05

  Carina Bendix
Oj, vad smärtsamt att läsa. Mycket starkt och berörande. <3 Kram
2014-02-05

  M M Mannheim VIP
Mycket smärtsam läsning. Hoppas att allt går väl för din dotter, antar att dikten är sann.
Själv klarade jag mig från samma sak när jag var nio månader 1946. Så ge inte upp, det finns hopp.
"Gud som haver barnen kär"
2014-02-05

  Maria Sundelin VIP
Mycket brra skrivet
Din smärta känns
Varma kramar
2014-02-05

  träsnidaren
Starka ord.
Oerhört vackert och gripande.
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler