Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplever, tyvärr, detta ibland.


Psykos



Fjärran kom över mig
likt svallvågor.

I min hjärna,
en dundrande smedja.
Glödande eldgafflar
med yrande gnistor
i själen.

Psyket såväl som
kroppen ballade ur,
samfällt och hårt.

Vägen tillbaka
går
genom dörrar
i Sömn och Dröm.

Efteråt, är Världen som förut.






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 296 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-07 14:20



Bookmark and Share


  Tess74
Mycket bra. Och den är inte alls svag.. den är stark och öppen! Men jag förstår...har själv upplevt det :)
2014-02-13

  Marianne Räf

Av någon anledning väljer red. oftast
ut svagare dikter av mig. Har gjort
många mycket bättre, som ej nominerats! Ogillar de mig, eller har
de något tjall på smaken? Hälsn, MR

2014-02-13

    Anna Sefyrin Höijer
Starkt och berörande
2014-02-13

    Teodora
bra skrivet
2014-02-13

  Rozsi.kovacs

en stark o berörande text bra
skrivet
2014-02-13

  ULJO
Väl förnedlat, ett självupplevt tillstånd
2014-02-10

  Ponkla
Väldigt bra skrivet!
2014-02-07

  axveronika
Häftigt och starkt
2014-02-07

  Anita Westin
Kännbart!
2014-02-07

    ej medlem längre
Vackert beskrivet av det fruktade.Bra M!Kram
2014-02-07

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf