Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingespråk

Ute lägger sig mörkret
runt snöig nord.
Natten är stum
endast snöflingor faller.
Talar sitt mjuka språk
har du hört en snökristall falla?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-10 22:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det var fint...
2014-02-13

    ej medlem längre
Bara så vackert!


Bokmärker!
2014-02-13

  anits VIP
Så fint du skriver.
2014-02-11

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-02-11

  Osvalds_Dotter VIP
vilka varma tankar om snöflingans, snökristallens språk <3
2014-02-11

  Anya VIP
fin frågeställning i slutraden. jag måste lyssna noggrannare nästa gång.
2014-02-11

  ULJO
Dina ord känns som vackert fallande snöflingor
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP