Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moa funderar

Moa 22 funderar:

- Varför får ja så många träffar när
ja googlar men så få när ja dejtar?




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 330 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-26 15:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Bra fråga.. :)
2014-03-04

    eva m h
Vill rekommendera dig att läsa texten
"Fönstret" av Herr Morris här på Poeter.se.

Tror du kommer att gilla den.
Kom att tänka på den när jag läste din text! :-)

2014-02-28

  Siggesdotter
Du är så "görbra" på ordvrickningar...(gör - ett värmländst förstärkarord) - en fempoängare!!
2014-02-27

    ej medlem längre
Det kan man undra!
Bra!
2014-02-26

  Maria Sundelin VIP
Bra
2014-02-26

  Lars Hedlin
Bra där !
2014-02-26

  Rozsi.kovacs

Riktigt bra Moa
2014-02-26

  Tess74
Hahahaha smart tjej den där Moa
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck