Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taltrasten

Taltrasten
talar om
kontrasten:

- De andra
kan inte
räkna!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-16 15:51



Bookmark and Share


  Connie
Hahaha, maken till ordvändningar får man leta efter ;)

De behöver antagligen en "talpedagog" ;)
2014-04-28

  axveronika
kul. har inte tänkt på det men så måste det vara förstås
2014-04-23

  Angel of love
Härligt skrivet.
2014-04-22

  Maria Sundelin VIP
Men de kan hålla takten i en drill

2014-04-17

    ej medlem längre
:-)
2014-04-16

  Lars Hedlin
Fins ju så många färger där!
2014-04-16

  Marianne Räf
Kontrasten skiljer dem åt.
Haltande jämförelse. <-:
2014-04-16

    ej medlem längre
Det är nog ingen som lärt dom.
2014-04-16

    ej medlem längre
Läser dina ord med ett soligt leende.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck