Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljekällan

Det var en gång
en väldigt stor
oljekälla.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 223 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-01 15:21



Bookmark and Share


  louisegirl
Ja det var då det ;)
Bra skrivet!
2014-07-02

  Maria Sundelin VIP
Men nu är det bara konflikten om den som växer
2014-07-02

  anits VIP
Ja, det var mycket som var en gång, bra skrivet!
2014-07-01

  ResenärGenomLivet
Det är mycket "som var en gång"...snyggt skrivet...
2014-07-01

  Lars Hedlin
Just så...Sinar mer och mer..snart allt torrlaggt!
2014-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Då var det en glädjekälla!
Det var då det!
2014-07-01

  Connie
Då är du en riktigt oljig typ nu då ;)
2014-07-01

    ej medlem längre
Klockrent.
2014-07-01

  Ingrid Trolle
Här grävde du djupt!
Vi vet att den är
ändlig och ändå...
Mycket bra!
2014-07-01

    ej medlem längre
Snopet kul!
2014-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den måste
lämna efter sig
ett stort hålrum...
Är det därför så
många ras händer...
När man bara använder
aldrig återställer ej
nå´t fyller tillbaka
tydligen bara vänta på då
att mer skall knaka, braka...
2014-07-01

    ej medlem längre
Ja man kan ju undra hur länge oljan ska räcka.
2014-07-01

  Gunwale VIP
Jo, det känns tråkigt med alla spår vi lämnar.
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck