Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

Jag har ingen att krama

så jag får fantisera om det istället




bättre än att inte få kramas alls




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-15 19:23



Bookmark and Share


  Connie
Krama om ditt inre!
2014-04-10

  Ninananonia VIP
Ja det är nog bra :)
2014-04-05

  © anakreon VIP
"Jag har bestämt mig för att låtsas
att jag inte låtsas"
Calle
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin