Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se/wp-admin


Markens våta mun

Våga
tro
markens
våta
mun

våga
se
vårens
spröda
trovärdighet

tänk
inte
aprilsnö

tänk
inte
återfall

lyssna
till ärligt
uppsåt

ännu
ofödda
knoppar
och ungar

rusar
emot oss
på nakna
fötter

flaxar
med
glänsande
vingar

anförtror
tickande
hjärtan

åt
markens
våta
mun




Fri vers av Petter Wingren
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-17 08:31



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Härlig ordföljd som gläder med sin rytm.
2014-03-14

  Karinw
Som himmel kysser jorden,
lyfter din dikt
ett barfota
hjärta
och fyller
tilltro med
balsam
2014-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vårkänsla i spännande klädnad. Känner våren inombords. Picka mot hjärtats kammare.
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren