Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos

Varm och kvävd
av min puppas skal,
lämnar jag min trygga boning,
spränger mig ut ur min kokong.

Med bankande hjärta
fäller jag ut mina vingar,
långsamt och majestätiskt.

Se denna skinande fjäril,
i ljus och kärlek insvept!

Jag kastar mig ut över kanten
mot det okända, otrygga.
Men det finns ingen rädsla,
bara en tillit till att mina vingar bär.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-17 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, hoppfull och utsökt beskrivet
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP