Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

Elaka tungor skär sönder väven av inre frid.
Solkar ner och svärtar,
smärtar,
fyller mitt inre med osynlig gråt.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-20 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, men de är så starka å min tuffhet räcker inte till....
2015-05-14

  Delilah Juno VIP
Nog väldigt mänskligt, sånt som ofta drabbar oss. Ondsintheten.
2014-02-22

    ej medlem längre
Smärtsamt, fokuserat..inte ett onödigt ord
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP