Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så man inte säger

Kyss mig i röven ditt äckliga monster

ditt motbjudande avskum.

Jag ska dräpa dig din ynkrygg,

när du minst anar det.

Så vill jag säga när du visar dig

och så vill jag göra när du rör mig.

Men det funkar inte så

Man pratar inte så

Gör mig inte illa är du snäll,

låt mig vara den här gången.

Låt blodet stelna innan du river igen

du får vara ett monster

men inte här

inte nu

Kyss mig




Fri vers av Darkdream
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-20 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow.
Sista meningen. Hela dikten. Wow.
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream