Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. längtar till våren, har fått nog av snö nu.


Jag räknar dagarna

 

jag räknar dagarna

fredag

lördag

söndag

så kommer måndagen

den dag jag väntat på så länge

 

det är då det ska ske

mina dimmigt seende ögon

hoppas jag kommer

att bli befriad

från denna dimsyn

 

som varit så besvärande

i flera månader

äntligen kan jag se framåt

mot våren och sommaren

med glädje

 

se alla blommornas vackra färger

njuta av det som han skapat

gett oss i arv

att vårda och värna om

 

anits 20 februari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-20 22:06



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Håller tummarna att det ska gå bra! Kram
2014-02-25

  Ljusletaren
Hoppas att det gick bra?
/kram
2014-02-25

  ULJO
Allt gott till dig
2014-02-24

    Monica Kvist VIP
Välkommen ut i ljuset! Tänker på dig hela dagen.
2014-02-24

  ResenärGenomLivet
Håller tummarna för att allt ska gå bra...
2014-02-23

  Lars Hedlin
Gott energi kram ;)
2014-02-21

  Anya VIP
Härligt. Fantastisk att det finns sådan hjälp! gäller att vara tacksam för att den medicinska vetenskapen gått framåt.
2014-02-21

  aol
lycka till,
2014-02-20

  poetryGirl
Ja, nu blir snart allt mycket bättre!!
2014-02-20

  Tarantaran
Vilken tur du har och haft,
så grått som det varit...
så har du inte missat
så mycket..lycka
till, -nästa vecka blir det
vår, nu vet vi det! :-)
2014-02-20

  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-02-20

  Angela Bohlin VIP
Det är en lyx att kunna se allt det vackra som finns runtom oss...
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP