Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfantasi

När verkligheten ter sig för hård och kall,
ta mig då med dig på fantasins vingar.
Till ett magiskt land
där livet är vackert
och glädjen spirar,
där kärleken är källan till allt.
Låt mig då vara dig nära,
min själ emot din själ,
förenade i en ömsint omfamning.
Känn mitt hjärtas längtan,
min ömhet
och min kärlek.
Känn min kropps hunger,
min värme
och min åtrå.
Och jag ser dig,
hör dig,
känner dig,
smakar dig
och berusas av din doft.
Du genomsyrar mina sinnen,
min kropp,
min själ
och kärleken för oss samman.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-02-21 16:38



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
En stark och känslig dikt om den magi som är kärlek. Läsaren känner igen sig. Flyger med dig genom upplevelsen!
2015-01-28

  Ronny Berk
finstämt om kärleks vara; hjärtats längtan och kropps hunger !
2014-12-31

  Densen VIP
:)
2014-02-24

  Johan Strömstedt
En fin kärleksdikt.
Kärleken är som en djup brunn som det alltid finns att ösa ur om man har tur.
2014-02-22

  Heikki Hellman
En skön och berörande bit av poesi. Tunnetta pulppuaa syvältä sielusta. Säästän omaan arkistooni.
2014-02-22

  marie ohlson
Så vackert. Där vill jag oxå vara..
2014-02-21

    ej medlem längre
Bländande sinnligt och vackert..dit ville jag fara
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP