Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bland höga snödrivor


Vintern blöder...

Vintern blöder
snön flyter ut.
Bildar vattenpölar
och hala fläckar.
Tiden är ur led
plussgrader i februari.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-24 22:20



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Spännande metafor och reflexion
2014-02-28

  ResenärGenomLivet
Jag tycker det är skönt att det kom lite snö i alla fall...nu njuter jag av den tidiga våren än mer...
2014-02-27

  Lena Själsöga Keijser
detta är nog
mångens känsla
2014-02-26

  anits VIP
Så sant och bra skrivet.
2014-02-26

  Lars Hedlin
bra skrivit
2014-02-25

  Ljusletaren VIP
Vill ha min vårvinter och håller med i det du säger ;.)
/kram
2014-02-25

  ULJO
skön hyllning till den tidiga våren
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP