Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whisky

Den äldsta whiskyn från destilleriet
Highland Park heter Jurassic Park.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-11 15:51



Bookmark and Share


  Tittahiit
Haha härligt! Den måste vara välbevarad.
2014-06-14

  Connie
Hahaha, du skön ;)

Läste att öronläkaren rekommenderade sin patient att ta en rejäl whisky varje timme om han ville bli bra på örat ;)

2014-06-12

  Lars Hedlin
Yes like it!
2014-06-12

  Maria Sundelin VIP
Har den en bismak av krita eller jura?
2014-06-11

  louisegirl
Gammal denna..
2014-06-11

  Stefan Höglund
Ibland när man smakat rökig whisky kan man bli betänksam
2014-06-11

  Angel of love
Den var väldigt gammal :)
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck