Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personalneddragning

På grund av en stor personalneddragning
vid kälkfabriken, var det många som
ringde Jourhavande Medmänniska.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-17 15:10



Bookmark and Share


  Connie
I med och motgång ;)
2014-03-21

  Eva Helene VIP
Sorgligt, fast med-ryckande ändå! :)
2014-03-18

  Maria Sundelin VIP
Människor på glid får också rycka in
2014-03-17

  ResenärGenomLivet
Fick läsa några gånger innan det gick upp ett ljus...:-))
2014-03-17

  Angel of love
Det är tur det finns medmänniskor för sånt ;)

2014-03-17

  Lars Hedlin
Bra så att det blir glatt före! ,)
2014-03-17

    ej medlem längre
Härligt fyndigt!!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck