Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tag sedan jag publicerade någonting här nu. Är inte riktigt säker på vad det här är, någon slags blandning av låttext och dikt, skulle jag vilja tro. Virrigt och troligtvis ganska oförståeligt. Uppskattar därför all feedback, har inte riktigt skrivit


Glas

glas är till för att krossas/munnar för att låtsas
hjärtan för att gå sönder vener för att brista
det är inte meningen att du ska vara hel/när du ligger i din kista
natten ska krossa dig/dagen bygga upp dig igen
lägg ner dig bredvid mig/säg aldrig ett ord igen
låt blodet flyta/i takt med musiken
drunkna ge efter förlora dig själv
utan att gå vilse kan du inte hitta din själ
kärlek/ kär lek/ varken kärt eller lek snälla försök inte mer
mitt hjärta är skört som glas/dina ord är som vassa splitter
de tar sönder de river upp
men det är inte meningen att du ska vara hel/när du ligger i din kista
hjärtan är till för att gå sönder och vener för att brista
explodera explodera
allting är ett saligt kaos
du måste hitta lyckan i en värld/full av trasighet och misstro
du måste hitta lyckan/du måste ha något kvar som består
som är helt och heligt/motsatsen till kroppen till sinnet
du måste hitta lyckan/för att låta den skina/skina igenom din kista
för det är inte meningen att du ska vara hel/in i det sista




Fri vers av ständigtkaos
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-25 18:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra! Jag kan se detta som en låttext. Tycker inte att det behövs några ändringar av texten som sådan. Mer än vad som kan behövas för att den ska kunna tonsättas.
2014-02-26

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos