Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byxor

Extra stora herrbyxor har
storlek D som i David.

Borde det inte vara
G som i Goliat?




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-30 15:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA presis....Eller kanske G som Gigantsik!
2014-08-04

  ResenärGenomLivet
Det får man kanske fundera på...kul kluring...
2014-08-01

  Angel of love
Finns nog ren bokstav för alla storlekar.
2014-08-01

  Maria Sundelin VIP
Eller E som i Enorm
2014-07-31

  anits VIP
Det kanske inte finns någon som är så stor!
2014-07-31

  Eva Helene VIP
Nänä, det är ju dom som är tre nummer större än D ! :)
2014-07-30

    ej medlem längre
Om det finns någon så stor...
2014-07-30

  Marianne Räf
Eller XL, som i Långben!
2014-07-30

  Marita Ohlquist VIP
David var en stor segrare.
Goliat en stor förlorare.
Kanske därför?
2014-07-30

  Connie
Förresten en sak till: Har man sagt A får man säga B, och sen får vi C hur D E ;)
2014-07-30

  Connie
Du är en man som får var och en av oss att känna oss stora!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck