Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skraplotten

De tittade jättekonstigt på mig i affären
när jag köpte en skraplott och frågade:

- När är det dragning?




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-09 15:46



Bookmark and Share


  Connie
Se upp, det är säkert en en komplott!
2014-06-09

  louisegirl
Kan jag förstå..haha
2014-06-09

  Angel of love
För dig, när du vill!;)
2014-06-09

  ResenärGenomLivet
Det var ju bara att svara: "Närhelst du vill"...:-)))
2014-06-09

    ej medlem längre
Det kan man förstå...
2014-06-09

    ej medlem längre
Det kan man förstå...
2014-06-09

  Lars Hedlin
JA jisses ;)
2014-06-09

    ej medlem längre
Det förstår jag men då kände de väl inte dig.. Haha..
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck