Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostädat

Jag tänkte se tv-programmet
"Sveriges mest ostädade hem",
men det gick inte.

Min tv-apparat täcks av ett
tjockt lager damm.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 159 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-02 15:19



Bookmark and Share


  Ponkla
Säkert Klåd van damm, som håller i programmet.
2014-07-03

    ej medlem längre
Du är rolig..
2014-06-09

  Marianne Räf
Å teve-soffan full av
bråte och prylar...?

2014-06-04

  M M Mannheim VIP
Köp en blåsbälg och blås bort skiten. Följer TVn med ut så gör det inget det visas ju bara skit i den.
2014-06-03

  louisegirl
Så bra skrivet..:)
2014-06-03

  Tess74
hahaha!
2014-06-02

  ResenärGenomLivet
Vi får kanske ta och anmäla dej till programmet då...:-))
2014-06-02

  Maria Sundelin VIP
Du kanske får en livesändning :)
2014-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kanske lika bra
att stänga av
abonnemang i
detta sammanhang...
2014-06-02

    ej medlem längre
Tydligen inte mycket använd...
2014-06-02

    ej medlem längre
Fram med dammtrasa och sopborste!
2014-06-02

  Lars Hedlin
Jaha där ser man...Dammtrasan fram då!
2014-06-02

    ej medlem längre
Haha som här, men mitt hem är täckt av pollen.
2014-06-02

  Connie
Vad bra, skulle jag komma på besök hos dig, skulle åtminstone jag känna mig som hemma ;)
2014-06-02

  Angel of love
Fy :)
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck