Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med sikte på det kommande.


Lycklig Dag


Kärleks svallande vågor
drar igenom själ & kropp.
Bröst av granit och
knän av granatäpplen.

Tiden smyger långsamt
emellan lagerkvistens blad
i Gabriels hand. 3 stjärnor
runt hans gyllene huvud.

Masterplandjävlar onanerar
ini Djävulens bostad.
Detta är vad alla vill
att de ska göra!

Alla, - utom JAG!
Jag önskar att nånn kunde
komma hem till MIG å
knulla skiten ur mig!

Snart, måste jag sova, igen.
Då, kvicknar Världen till
i en total Orgie, där man
njuter av mitt Dilemma.

Medans, jag jagar fram
på Drömrikets svarta gator
och hoppas på å komma fram
till en lycklig Dag!-





Fri vers av Marianne Räf
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-27 18:28



Bookmark and Share


  ULJO
Må lyckliga dagar komma till dig
2014-02-28

    Dan Myrbeck
Jodå, kraftfullt skrivet - men det är ju tillåtet och BRA!
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf