Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt i sår

 

 

 

varför ska du ens försöka
hur kan du vara så dum att tillåta dig själv att drömma
för du vet hur melodin går
det slutar alltid likadant
med frågor som strör salt i sår

du undrar vad du gjorde för fel
var det något du sa
har du en hemsk utsida
eller en indadekvat insida
kanske ingenting eller en kombination av allting
vad spelar det för roll
när slutresultatet är detsamma

du är inte tillräckligt bra

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-03-01 21:49



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Du är bra!!
2014-08-28

  Micky
SÅ. JÄVLA. JAG.
2014-03-14

  Gunnar Hilén VIP
håller helt med diktjaget...det snärjiga är ju att alla känner så här...ja utom vissa då...det är politik enligt mig o måste angripas på ett övergripande, strukturellt plan, ty våra fysionomier o skönhetsideal har inte förändrats än...Spotta på kuken o res hela dig !
2014-03-03

  Carina Bendix
Visst ska man drömma.
Och alla människor är tillräckligt bra, så det så! Du har bara inte hittat den rätta än. :)
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP