Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

 

I nattens glipande

sömmar 

gryningljusets guldkant

skymtar

 

som en svart flod

flyter natten

ut i glömskans deltan

 

lämnar blott en

knappt märkbar 

rännil

 

av din milda doft

kvar hos mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 882 gånger och applåderad av 61 personer
Publicerad 2014-03-02 16:20



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Vacker dikt utsmyckad med många vackra ord!
2016-01-29

  Hanna Mari Wallin
som en sammetsvind lika mjuk och behaglig att läsa
2015-09-30

  tony björk
den var len att läsa. Tack för bilden av den....
2015-01-16

  Quasimodo
Den här andas både sorg och saknad, genom natt och dag, stark och berörande!
2014-07-26

  Connie
Drömmande mild och känslofylld!
2014-05-27

  Densen VIP
Så skön text att vila ögonen på;)

Mjuka fina bokstäver!
2014-04-03

    ej medlem längre
Så ödmjukt skaldat!
2014-03-19

    ej medlem längre
Vacker finstämd poesi.
2014-03-14

    ej medlem längre
Mäktigt behagfullt.
2014-03-14

  aol
så mjukt skaldepennan målar,
2014-03-13

  Lena Själsöga Keijser
underbart skriver du
2014-03-12

  Nina.H
Kärleksfull väv.. mycket vacker poesi!
2014-03-04

  Åse Tropp VIP
Underbart sammanfogade ord!
2014-03-03

  Anya VIP
Drömskt och vackert!
2014-03-03

  RitaBrunner
Vacker kärlekspoesi!
2014-03-03

  Lars Hedlin
Så fint skapat!
2014-03-03

    Dan Myrbeck
Mycket finstämd!
2014-03-03

  anathema VIP
Gillar att det känns som att den går att läsa på flera sätt, vacker läsning på ett allmänt plan samtidigt som den känns personlig. Går att relatera till på sitt eget vis och väcker då minnen av speciella personer, och vemodsljuva dofter.
2014-03-03

  Bo Himmelsbåge
Fint skaldat om drömmens skimrande saknad o längtan i nattens svarta flod
av glömskans delta...
2014-03-03

  Dito VIP
vackert,om doften
2014-03-03

  Mats Henricson
Fint och vemodigt om saknad......
2014-03-03

  Eva Helene VIP
Lite magisk, mycket vacker dikt!
2014-03-03

  bittemi VIP
Vacker poesi!
2014-03-03

  Katinka VIP
Väldigt fint diktat. Romantiskt poetiskt om natten.
2014-03-03

  träsnidaren
Underbart vacker text. Levande!
Jag ser mig själv sova när jag läser.
Fint!
2014-03-02

  ULJO
Skön text
2014-03-02

  Änglaögon
Så fint poetat, känslosam och drömsk.
2014-03-02

  Siggesdotter
En mycket vacker och uttrycksfull dikt full av saknad...längtan... Fint hur du valt orden, kreativt :-)
2014-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skaldat! Saknaden " en knapp märkbar rännil"...fint!
2014-03-02

  surface to air
Vackert!
2014-03-02

  mickech
fint diktat, nattens drömmar är flyktiga.
2014-03-02

    Birgersdotter VIP
Fint
2014-03-02

    ej medlem längre
Fint diktat!
Drömmar kanske man tappat bort när man vaknar
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP