Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har känt kärlek pulsera



Jag har känt kärlek pulsera
så att galaxer vidgats ut
ur vid stormig rymd
sett lyckan stråla
gnistra likt en supernova
sedan kommit för nära solen
och brunnit ut




Fri vers av Harry Harakka
Läst 730 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-04 14:42



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fantastiskt text! Den vill jag spara!
2014-08-27

  Lilla Bambun
Målande, vackert och genialiskt!
2014-08-27

  Atena
Håller med: genialisk. Finns inget bättre ord att beskriva din text med.
2014-08-27

  Fru Intighet
Ett ord; genialiskt.

Såg att texten även var skriven på min födelsedag, fint.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Harry Harakka
Harry Harakka