Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholens baksida

En alkoholist
har alkohollist.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 332 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-28 15:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Gillar dina ordlekar...
2014-05-01

  Lars Hedlin
Jobbigast när han lider Alkoholbrist!
2014-04-29

    Dan Myrbeck
Min avsikt är inte att vara ironisk, men jag förstår att det kan tolkas så
eftersom jag skriver på ett ordlekigt sätt.

I min text "Krav på äldreomsorgen" gör jag på samma sätt när jag
skriver att jag kräver "Van vård, inte vanvård".

I vår kultur är det vanligt med alkoholskämt. Att skämta om personer
som inte har problem, måste vara helt ok. Men tyvärr tar vi många
gånger med oss det humorbeteendet när det gäller alkoholister, dvs
sjuka människor.
2014-04-29

  Ponkla
Den var bra! :)
2014-04-29

  Maria Sundelin VIP
Och hjärncellerna är beroende av rullstol och hemtjänst
2014-04-28

    ej medlem längre
alkoholism är en sjukdom, ska du inte driva med anorektiker och cancersjuka också? som fd missbrukare tycker jag det här är inskränkt och obegåvat, du och nedanstående kommentatörer borde skämmas.
2014-04-28

  Eva Helene VIP
Nu fick du till det - igen! Bra!
2014-04-28

  louisegirl
Listiga, ja..
Bra sagt

2014-04-28

  louisegirl
Listiga, ja..
Bra sagt

2014-04-28

    ej medlem längre
Ja fulla av list är dom..
2014-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det
vara bara...
2014-04-28

    ej medlem längre
Mycket bra sagt.
2014-04-28

  Marianne Räf
Ajdå! Då, förstår jag! Hur
list kommer in i bilden! :)
2014-04-28

    ej medlem längre
De är nog väldigt listiga i att bortförklara sitt missbruk.
2014-04-28

  Angel of love
Ja de vet var de ska hitta det!
2014-04-28

  Marianne Räf
Fast det är inte så listigt, ju,
å vara torsk på alkohol...
2014-04-28

  Connie
Hahaha, du är för härlig! På tal om rus:

Berusade - är det vad präster gör efter nattvarden ;)
2014-04-28

  Rise Little One
som poeter
har så många strålande verser...
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck