Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar i mörkret


I mörk timma

Tro på idag när vinden kommer
tar dig ut
vinden från annat håll
vinden viner

Tar dig ut på dansgolv
i varje träd och bark
skogen står stark

Livets vind seglar genom ebb och flod
Tar med mig på vindens dansgolv




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-07 00:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt dasant och vackert!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"