Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymdas




hon stiger in
i de skymdas skara
de utsträckta händerna

sjunker in
i knäet


en droppe
samtal

tankemonstret

tankemonsunen
breder ut svepedukar

sker
det

i det karga

en droppe samtal

ringarna
i havet


det mjuka vårregnet
sommarregnet


vilka kysser kinden


de utsträckta händerna
sjönk åter in i knäet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-08 14:37



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å, erör får mig att tänka på de pergamentsgamla kinder jag kysst och vad jag måste göra, tack!!
2014-03-08

  Lars Hedlin
Bra framfört med stor känsla!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser