Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor är elaka

när de säger att vi män har
dålig simultankapacitet.

Det har vi inte.

Vi kan promenera och
prata samtidigt!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 267 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-30 15:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Kan ni hålla takten?
2016-01-19

  PersonligaSusann
Sägs att Kostabor kan inte gå och tugga tuggummi samtidigt.
Men jag är snäll ;)

2014-09-07

  ResenärGenomLivet
Man kan ju inte vara bra på allt...:-)
2014-07-01

  Ingrid Trolle
Visst har ni det.
Det sorgliga är
sättet som ni
ibland visar det på.
Som missförståndet
med tvåsamheten.
Nu var jag riktigt
elak, men jag beundrar
ditt mod att utmana!
Bra!
2014-07-01

  Lars Hedlin
JA just så bra!
2014-07-01

  Maria Sundelin VIP
Men be aldrig en man tänka när det är sport på tv
2014-07-01

  anits VIP
fått ska det stå.
2014-06-30

  anits VIP
Vad har du fårr det ifrån?
2014-06-30

    ej medlem längre
Men jag älskar deras simultankapacitet.
2014-06-30

  Carina Bendix
Hahaha, det kan ju inte ens jag..;)
2014-06-30

  louisegirl
Jadå det kan ni ;)
2014-06-30

  Eva Helene VIP
Har vi väl aldrig sagt, var har du fått det ifrån bästa Dan ? :)
2014-06-30

  Federico Romano
Dom är elakare än man tror..
2014-06-30

  Angel of love
OJDÅ, inte illa!
2014-06-30

    ej medlem längre
Duktigt!
2014-06-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där ser man
vad män kan
minsann, få
till rörelse på ett
övre som ett undre
organ, och detta sägs
ske smidigt och även
samtidigt inte illa det
gäller att se det
STORA i det lilla!

2014-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Har faktiskt sett några som snubblat!
2014-06-30

  Connie
Är du en sån där portfölj? Ja alltså följer damen till porten efter kärlekspromenaden ;)
2014-06-30

    ej medlem längre
Ja det ska gudarna veta att ni kan!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck