Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanflätade i väntan på våren



solen bränner
gryningskyss
mot himlavalvet


kastar glöd
mot iskristaller
som toppar
de djärva vågorna



ystra sjöfåglar
flaxar upp över
öde strand



blott du och jag
sitter sammanflätade
väntandes på våren

som redan brinner
intensivt i våra
hjärtan






Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-14 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"som redan brinner
intensivt i våra
hjärtan" - så sant... det är så det känns
2014-03-18

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2014-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen vackert!
2014-03-14

  ULJO
Briljant skrivet
2014-03-14

    ej medlem längre
söt!
2014-03-14

  Yeppis
Fint skriven :)
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell