Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlaren

 

Jag har slitit

jag har kämpat

Jag har gett

av all min kraft

 

Men jag får

inte det jag sår

Det gör ont

att känna sånt

 

Inget är mitt

allt är ditt

Fastän jag fixade allt

fick jag otacksamhetens skatt

 

Hoppas din Gud

inför ett förbud

För såna som du

annars börjar jag tvivla på min Gud




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat!
2014-03-17

    ej medlem längre
Hoppas du ska slippa tvivla.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP