Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Väntan På Besked

intro:
i väntan på besked äter jag soppa med gaffel.
knackar på dörren men ingen öppnar.
bänkad på matchen.
får inte se slutet på filmen.

missar mitt plan till semestern.
mina planer går inte att planera,
mina plantor går inte att plantera.

min snögubbe smälter,
kaninen äter upp näsan.
myrorna orkar inte bära mitt strå till stacken.

i väntan på besked....



vers1:
att vara en kork i oceanen är det värsta jag vet/
känslan är så stel i väntan på besked/
hur ska du få din bästa vän att le?/
han äter soppa med gaffel och hämtar ej en sked/

vägrar välja att gå ner mej vill känna att jag lever/
vill hjälpa dej att se det jag kämpat för att ge dej/
erfarenhet, så ställ dej ej i ledet/
hämta ved elda mer och känn sen då en helhet/

det kan gå åt helvete men häng dej ej i repet/
låt trycket lätta från bröstet för då känner jag ju med dej/
många har gått bort, var rädd om vännerna som lever/
pennan brinner och vi vinner när vi ställer oss på scenen/

men nu i väntan på besked vill jag ej att lågan slocknar/
när jag känner mej sårad blottad vet jag ej om jag vågar hoppas/
jag gör det jag måste som dom som rånar kioskar/
om det blöder ta då plåstret det är så Hagman rockar/


vers2:
och nu när jag fått besked känns det som jag stått där nått slått ner/
inget är soft nå mer allt är upp och ner/
båten har sjunkit och snart kommer mitt plan att störta med/
blundar för problemen men vill en dag börja se/

bearbetar i sömnen under drömfångaren/
blev du besviken att höjdhopparen var sömngångare?/
för positivt tänkande gör att det kommer bli enklare/
att inte ge upp hoppet på mej, vet ju somliga väntade/

stormen den välter mej och allt känns jätteknas/
men jag trampar på Babylon som en jätte ska/
och litar på magkänslan att vindarna kan snart vända/
måste bara klara av att vinna mot all rädsla/

hamnar jag på djupa vatten så börjar jag att simma/
sitter här och väntar i skuggan av dina vingar/
men sörjer jag i dimman glömmer jag att finnas/
så försöker fokusera på stunder jag vill minnas/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl