Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är ägnad från djupet av mitt sanna hjärta.


Kärleken är fri

"Kärleken är fri"
Viskade jag i ditt öra

" Jag älskar dig "
Smekte din kind

"Du får gå"
Och jag gick... Mot friheten
av att ärligt älska dig

Du kommer själv när du vill
Dörrar är öppna
till & om du någonsin
blir redo

Fram tills dess kan jag
bara gå
Utan att se om
Fylla sjöar till hav
med tårar

Med stolthet att ärligt älska dig

Jag släpper dig fri
som du önskar
så du är fri för alltid
att känna dig älskad
av mig.




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-18 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyfan vad vackert :) bokmärks
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E