Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förfunnen




jag hade hittat tillbaka



det fanns inget mer där ute



som kunde beskriva upptäckten



därför,

slog jag fast en metallskiva

i ditt.



bara för att berätta



om dina smältande meningar



som sockervadd
pressad i gom









i sanningen står inga skuggor säkert








Fri vers av Silverbjer
Läst 500 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-12-15 22:30



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Den är så fenomenal att jag får mental-orgasm ;)
2015-02-25

    nånja
rapp och mjuk
2014-12-19

  Anna*
Intressant och stark.
2014-12-17

  axveronika
sa sant som det är sagt
2014-12-17

  Fredrik Gaefke
Från början till upplösning är detta väldigt behagligt att läsa, som en tavla. Det finns en vacker svärta genom texten vilket maskerar allt i en intressant mist, där man kan skapa sig olika uppfattningar om textens kärna. Väldigt bra!!
2014-12-17

  Stefan Albrektsson
Skarpt!! Sannerligen är det så: inför sanningsljuset har skuggorna ingen chans. Lögnen (lögnerna) avslöjade, avklädda och ställda mitt i rummet. Du gestaltar det så bra med de smältande meningarna osv. Skarpt, som sagt!
2014-12-16

  Veven
wow, snyggt. gillar särskilt rubriken (underbar), sockervadd och slutet...
2014-12-15

  träsnidaren
Sista raden ger rysningar!
Du är en klar favorit här ;)
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer